Hart

 
Nieuwe mensen leren kennen ? - Activiteiten, Blog & Chat voor 50-plussers. GRATIS lidmaatschap! Gewoonvriendschap.nl
Zoeken.nl - Zoek in alle zoekmachines
Cabla - Maak zelf ook een kabel over Hart
Op zoek naar Hart? - Zoek Hart in alle zoekmachines
Start een campagne - jouw website over Hart, direct in beeld
 
Home
 
Nieuw bericht
 
Forum info
 
Zoeken
 
 Onderwerp
toevoegen aan favorieten lijst Hart > Forum > Algemeen > Hartoverslagen,neurotisch hartslagen
  Annette  1. Geplaatst op 16 maart 2004 om 15:59 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Ik heb al heel lang last van hartoverslagen, en andere neurotische harttoestanden[ zo zal ik het maar noemen ]De dokter zegt dat het hyperventileren is,daar heb ik namelijk ook last van.Ben vreselijk bang....Het is ook net of er een zenuwblokje bij mijn hart zit .Als dit opspeelt dan lijkt het net of mijn hart bijna even niet klopt Wat is dit moelijk om uit te leggen.Ik denk zelf dat het ook zenuwen zijn ,maar toch........zijn er mensen die dit erkennen??????????????? Annette

  Nas  2. Geplaatst op 11 mei 2004 om 12:46 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

annette ik ken dit, een vreselijk gevoel soms de hele dag door zodra ik maar wat ga doen dan voel ik het niet meer maar als ik ga zitten of schrijfwerk. brrrrr ik wordt er doodnerveus van. ik hyperventileer ook dus het zal er wel mee te meken hebben.
groetjes nas

  Maarthen  3. Geplaatst op 21 juni 2004 om 09:13 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Inderdaad, ik herken dit. Ik ben namelijk afgelopen nacht de hele nacht wakker gebleven vanwege om de paar minuten terugkerende hartoverslagen.. Het begon toen ik net in bed lag. Mn hart sloeg een paar keer over. Van de schrik ben ik toen toch nog maar even tv gaan kijken.. maar de overslagen bleven om de paar minuten terugkomen!! Ik dacht dat ik een hartaanval kreeg.. Ik heb toen de regioarts gebeld, en die vertelde mij dat ik niet bang hoefde te zijn voor een infarct, aangezien ik verder geen pijn er bij voelde.. Maar toch is het overslaan van je hart om de paar minuten echt geen pretje..
Wat de oorzaak is? I dont know.. wel kan het iets te maken hebben met paniekaanvallen (www.paniekaanval.nl) oid.. maar leuk is anders..

Heb jij al een verklaring voor dit probleem?
Groetjes,
Maarthen

  Leo  4. Geplaatst op 06 augustus 2004 om 22:36 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Veel mensen hebben last van hartoverslagen. Ik heb er ook zo'n 40 jaar last van gehad. Ik weet nu wat de oorzaak is en wat ik er aan kan doen. Ik heb alles wat ik er van weet opgeschreven in mijn website: http://www.hartoverslag.tk Doe er je voordeel mee!
Sterkte ermee !
Leo

  Francien  5. Geplaatst op 25 september 2004 om 14:15 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Ook ik heb al ee hele tijd last van het overslaan van het hart, de laatste tijd lijkt het wel of het alleen maar erger wordt. Als ik goed in mijn vel zit kan ik me er niet zo druk over maken, maar er zijn ook dagen dan kan ik er helemaal van in paniek raken waardoor het allemaal nog erger wordt. Mijn huisarts en op het ziekenhuis zeggen ze dat er niks aan de hand is, maar door dat ik er constant mee bezig ben in gedachten ben ik in een cirkel terecht gekomen. Soms heb ik door de enorme angst wat ik daarbij voel mij niet meer onder controle dat vindt ik helemaal akelig. Het belemmert ook mijn dagelijkse doen en laten, ik heb genoeg te doen, maar altijd in mijn achterhoofd die strijd met mezelf, ik moet wel erbij vermelden dat ik een enorme streskip ben geworden door allerlei omstandigheden dat maakt het er ook niet beter op. Het doet wel goed te weten dat er meerdere mensen zijn met dit probleem, dat het niet lijkt of dat je van een andere planeet komt. Francien

  Jasmijn  6. Geplaatst op 07 november 2004 om 17:00 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Hoi Anette en de anderen,
Hartoverslagen kunnen blijkbaar heel veel verschillende oorzaken hebben, meest onschuldig, maar niet perse, dus reden om toch de ernstiger oorzaken eerst uit te sluiten lijkt me. Helaas nemen doktoren je vaak niet zo serieus als je niet iets hebt waaraan voor hen direct eer te behalen is.
Ik heb wel eens gelezen, dat het onschuldig is, als je er niet misselijk bij bent. Dat klopt al niet, ik ben er jaren misselijk bij geweest. Ik was overtuigd dat ik overspannen was en dacht dat ik ook hyperventilatie had, vanwege ernstige stressklachten en ook hartkloppingen en benauwdheid.
Bij mij blijkt het de schildklier te zijn (te snel werkend) dus dat kan ook nog.
Als je dus niet zeker bent dat het hyperventilatie is Anette, kan je dat ook nog eens laten nakijken.
Ik heb dankzij betablokkers bijna geen hartkloppingen meer, maar het overslaan blijft.
Sterkte!
groetjes Jasmijn.

  Hennie Hennie  7. Geplaatst op 08 november 2004 om 13:15 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Hallo ik ben hennie en ik heb ook al jaren last van overslaan van het hart.Ik wordt er erg bang van. De dokter zegt ook dat het niks is, dat je er 100 mee kan worden.
Ik vind het wel lastig. Het belemmert mij ook in mijn dagelijks leven.
Ik heb ook hyperventielatie. Maar niet zo erg meer als vroeger.
Ik ben ook al een keer bij een cardioloog geweest, maar hij kon ook niks
vinden.Hij slaat bij mij ook wel eens een paar keer over, en dat is helemaal eng. Of wel eens een bonk in je keel. Iedergeval het is heel vervelend, van mij mag het weg blijven.

groetjes en sterkte hennie.

  Marga  8. Geplaatst op 27 november 2004 om 17:21 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

hallo,
OOk ik heb last van overslaan van het hart. en net als een paar van jullie heb ik ook van de arts te horen gekregen dat het niet erg is maar gewoon erg hinderlijk en angstig is. En doordat je je daar druk om maakt word het alleen erger. Maar goed, denken dat het niet ernstig is laat de klachten echt niet verdwijnen hoor.
Het is inderdaad een cirkel waarin je verkeerd op zo'n moment. Ik moet op een dag dat ik het voel even naar hetziekenhuis om een ctg te maken om zo te kijken waar deze "onschuldige " overslagen wegkomen. Het zou dus ook een hormoon kwestie kunnen zijn of gewoon stress of dus inderdaad de hyperventilatie.
Ik heb van alles wat gehad de laaste tijd dus kan bij mij alle kanten op.
Ben gescheiden, zwanger geweest( inderdaad in die volgorde) buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad dus spoed operatie. eileider verwijderd. vervolgens een paar bedreigingen gehad en gehoort dat mijn kind autistisch is en een verstandelijke handicap heeft.Dus hormoon, stress of hyperventilatie, het lan bij mij ale kanten op. Dus aan de hartfilm denkt de arts te kunnen zien waar het overslaan wegkomt en zo kan hij die dan gaan behandelen. ( hoop ik)

groetjes Marga

ps, krijgen jullie ook vaak lsat op het moment dat je erover praat??


  Nena  9. Geplaatst op 22 december 2004 om 23:46 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Beste allemaal,
Wat een ellende toch die overslagen. Ook ik weet er alles van.
Al een aantal jaar heb ik er behoorlijk last van, het is een periode redelijk goed gegaan (zo nu en dan een overslag), maar sinds een week heb ik het dagelijks. Ik voel zeker 3 tot 4 overslagen per minuut! Ik raak er weer aardig van in paniek. Een paar jaar geleden ben ik doorgestuurd naar een cardioloog en na diverse onderzoeken (holter, echo, inspanningsonderzoeken) werd er behalve dat er inderdaad veel overslagen te zien waren verder niets verontrustend geconstateerd. Het kan geen kwaad, het is heel vervelend maar je moet er zo gezegd maar mee leren leven. Nou en dat valt niet mee! En toch moet je er weer doorheen en dat is echt een strijd. Ik ben nu dus weer bij mijn huisarts geweest en hij heeft me selokeen voorgeschreven, tot nu toe helpt het niet echt de overslagen zijn er nog steeds. Ik wordt er echt knettergek van. Ik weet dat stress de grote boosdoener is maar wat ik nu voel is echt niet normaal, ik ben zo bang toch een of andere hartkwaal te hebben. Wie kan mij vertellen welk medicijn goed helpt? En hebben jullie ook zovele overslagen op een dag?
Veel sterkte allemaal!!!!!!!!!

  Annette  10. Geplaatst op 03 januari 2005 om 11:43 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Hallo allemaal,

Ten eerste allemaal een heel gezond 2005!!

Maar even over die hartoverslagen.
Er zijn heel veel mensen met dit probleem .

Maar nou is het bij mij zo......als mijn hart een keer overslaat raak ik daar niet van in paniek.........althans niet zo erg.

Waar ik echt paniekerig van wordt is, dat mijn hart een heleboel keer achter elkaar overslaat.
Wat ik daar mee bedoel is, dat er geen gewone hartslag tussen zit, en dat een paar keer achter elkaar.

Ik vind dit zo akelig en raak dan helemaal in paniek , wat ik natuurlijk niet moet doen , maar ja........

Heeft een van jullie hier ook ervaring mee??????

Groetjes Annette

Ga naar pagina: 1, 2, 3, 4, 5, , 12, 13, 14, 15, 16

Ga naar:
Om Startkabel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies:Prima, deze melding niet meer weergeven
X